×
×

Νέα & Ανακοινώσεις

Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών

Τομέας Μηχανολογίας

Τομέας Ηλεκτρολογίας - Ηλεκτρονικής

Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης

Τομέας Πληροφορικής

Τομέας Πλοιάρχων

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

, , FOOTBALL_3, FOOTBALL_3

ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του σχολείου μας, ο καθηγητής της Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κος Μέγγουλης Χρήστος, εξασφάλισε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) 250 δωρεάν εισιτήρια προκειμένου οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου της  Εθνικής  Ελλάδος  με την ομάδα των  Νησιών  Φέρε.

×
Πρόγραμμα "ΕΥΖΗΝ", ΤΡΕΦΟΜΑΙ-ΚΙΝΟΥΜΑΙ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΙ, Ενημέρωση των μαθητών

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά της παχυσαρκίας την 24/10/2014 ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μέγγουλης Χρήστος διοργάνωσε διάλεξη με θέμα διατροφή και άσκηση και παρουσίαση του power-point του προγράμματος ΕΥΖΗΝ.

Οι μαθητές προσήλθαν κατά τμήματα καθόλα την διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος στην αίθουσα προβολών του σχολειού μας και αφού ενημερώθηκαν παρακολούθησαν την διάλεξη-παρουσίαση.

×
Αγώνας basketball στο ανοικτό γυμναστήριο του σχολείου, Μαθητές που αθλούνται στο volleyball, Άθληση μαθητών στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, Αγώνας basketball στο ανοικτό γυμναστήριο του σχολείου, Οι μαθητές αγωνόζονται στο valleyball στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

 «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού που ήταν αφιερωμένη ενάντια στον ρατσισμό και την βία, την 6/10/2014 οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Τσαμπής Ξενοφώντας και Μέγγουλης Χρήστος και σε συνεργασία με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 5ου ΓΕΛ κ. Σιωμή Δημήτριο διοργάνωσαν τουρνουά αθλοπαιδιών στα αθλήματα της πετοσφαίρισης (volleyball) και της καλαθοσφαίρισης (basketball 3x3) με την συμμετοχή μαθητών και από τα δυο σχολεία. 

×

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑΣ Α 2014

          ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑΣ Α 2014

×

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Για το Μαθητή:

 
 
  

Για τον Εκπαιδευτικό:

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο  

Για θέματα υποστήριξης: