×
×

Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑΣ Α 2014

          ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑΣ Α 2014

×

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ"Οι καθηγητές εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αιφνίδιο χαμό του μαθητή του Τομέα Ηλεκτρονικών Γιώργου Κουστούκη. Στους γονείς του εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και στέλνουμε μια προσευχή στα χείλη να είναι δυνατή. Όλοι μας θα θέλαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω όμως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι πως ο Γιώργος έφυγε μέσα στην αγάπη χωρίς παράπονο και όσο κουράγιο θέλει να αποδεχτείς τον θάνατο άλλο τόσο για να πεις δεν σε ξεχνούμε".

Καλό σου ταξίδι καλέ μας Γιώργο.

Οι καθηγητές σου."

×

Ανακοίνωση βαθμών πανελλαδικών εξετάσεων 2014

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη 1-7-2014. Πιο συγκεκριμένα:

×

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Γ' ΑθήναςΠανελλήνιο Σχολικό Δίκτυοe-yliko.grΨηφιακό ΣχολείοΥπουργείο ΠαιδείαςΓενική Γραμματεία Διά Βίου ΜάθησηςΕκπαιδευτική ΤηλεόρασηΡωτάω τον ΣυνήγοροΑσφάλεια στο διαδίκτυοΨηφιακή ΒιβλιοθήκηΨηφιακά Εκπαιδευτικά ΒοηθήματαΕπιμόρφωση Εκαπιδευτικών Β' ΕπιπέδουΠύλη ΕφήβωνΠύλη Περιβαλλοντικής ΕκπαίδευσηςΕΨΥΠΕΕΚΔΔΑΙνστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής